elena basescu (cea mai mare dovada de nepotism politic din romania si probabil din lume.)

17 06 2009

Cocktailul de sex, celebritate şi politica nu este mai bine expus, decât în România, în cazul în care fiica preşedintelui Traian Băsescu a fost numita, de Paris Hilton din Carpati.La cei 28 de ani, fostul model a început să se ridice .

Amorezata in alianţă cu fiul de lider al Partidului Social Democrat, tatăl ei de partenerii de coaliţie. Relaţia lor frumoasă crumbled mai repede, cu toate acestea, cu toate că nu a oprit de la Bucuresti persoană importantă de a urca pe scara politic, utilizând conexiuni de familie şi de Facebook si Twitter pentru a construi o bază.

eba elena basescu

eba elena basescu

Deşi a fost iniţial un membru al tatăl lui Liberal Partidul Democrat, sa decis sa paraseasca să ruleze ca un independent pentru alegerile europene. În timp ce presa română nu au ratat o ocazie pentru a sublinia cum unsuited pentru birou ea este, tata a fost ocupat apărarea ei, în orice mod se poate.

El a insistat ca ea chiar a fost la facultate … deşi el nu a spus pentru cât timp. Puteţi fi siguri că această viaţa reală români telenovelă se întâmplă să fie difuzate şi să fugi …

Cat de nesimtit sa fii ? dar cat de nesimtit sa fii?????????? Ok  inteleg I?-ti iubesti odrasele si le doresti numai binele indiferent de capacitatea mintala foarte redusa , dar chiar asa sa te faca aceasta iubire sa uiti ca totusi esti presedintele Romaniei??? Bine stiu ca nu I(-ti pasa!! T-ie tie bine ce mai conteaza restul. Ba da nesimtit esti!!! Ba dar esti foarte foarte nesimtit.

]

Reclame

Acțiuni

Information

One response

18 06 2009

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: