Basescu

10 05 2009

Aflat in campanie electorala,  cam de vreo doi ani incoace  ,  presedintele in activitate (din pacate) Basescu a „iesit” la televiziunea publica zilele trecute incercand sa paseze vina si situatia actuala a Romaniei pe fostul guvern.              basescuBasescu a incercat  sa-si ascunda decizia cu privire la promulgarea legii salarizarii cadrelor didactice (decizie luata strict din punct de vedere electoral) in spatele analizelor  FMI din luna  ianuarie .                     Basescu a acuzat si pe fosti guvernanti ca au vorbit doar despre o crestere economica.

„Nu-i un om politic sa nu fie destept acum si sa nu spuna ca el stia de criza. Nu e adevarat. Nu aveau cum sa spuna asa ceva ca nu stiau. Economia duduia atunci, chiar si Institutul National de Statistica, in decembrie, spunea ca vom avea o crestere economica de 3-6 procente pentru 2009. Si FMI spunea in octombrie ca Romania va avea crestere economica pentru a-si revizui apoi prognoza in decembrie si in ianuarie. Curtea Constitutioanala si-a dat avizul pe lege iar eu nu as fi putut in acest caz decat sa o mai plimb prin Parlament, dar nu as fi putut impiedica aplicarea ei”  . sursa : hot news

Sant extrem de curios  sa vad, daca „mai tine vrajeala” si anul asta.  Mai sunt oare  „creduli” care mai cred in faimosul slogan , „sa traiti bine” ?  Si daca da !? Cati?………..    

Reclame

Acțiuni

Information

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: