C.V.Tudor:era PRM

8 05 2009

Tocmai  cand credeam, ca nu o sa mai avem parte de  C.V Tudor in cursa pentru Cotroceni , iata cum tribunul renaste din proria cenusa parca mai „rau” ca niciodata.

C.V Tudor sa aliat cu pastorul arestat Becali si impruna ataca suprematia Basesciana asupra Romaniei. Ce sanse au? Mici spun sondajele. Gresesc sondajele?  Nu ar fi prima oara ! Concret insa, in opinia Mea este faptul ca , nu poti „ataca” o parte a electoratului inteligent cu sloganuri de genul: „Vrei să scapi de canalii? Voteaza Vadim şi Becali” . Avand in vedere nivelul de inteligenta al populatiei Rmaniei , tind sa cred ca, sloganul nu este foarte gresit.C.V.Tudor

Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor, a anuntat la conferinta de presa de vineri, o nouă eră în istorie: era PRM. Victoria finală reprezinta, presedentia+guvern PRM. Prin urmare, o nouă eră în politica Romaneasca.

Pentru a demonstra alegătorilor că, merita sa fie ales atat El cat si PRM, a arătat unele sloganuri de campanie pentru aeuroparlamentare şi un program de combatere a crizei, conceput de noi membri Marius Marinescu şi Codrin Ştefănescu După acestea a aratat un poster cu Gigi Becali,  cu mesajul „Doi crestini patrioti,pentru a scăpa ţara de hoţi”,  sloganul electoral suna cam asa : „Vrei să scapi de canalii? Voteaza Vadim şi Becali”.

Iata un om care nu renunta ! Desi a fost refuzat constant de electoratul roman C.V Tudor continua sa candideze pentru presedentie la fiecare an electoral. Care sunt sansele Sale de reusita anul acesta? Ce o sa mai scoata din palarie? Cum ne va surprinde? Cati vor fi cei care I-l vor vota? 

Este clar ca si anul acesta Vom avea un show in cea ce priveste alegerile prezidentiale . Vizionare placuta !

 

Reclame

Acțiuni

Information

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: